Stevige kost, een kijkje in de keuken van de Rijksrederij

Hemert, G. van: 2024 Rijkswaterstaat, hardcover, 196 blz., geïllustreerd. Over de schepen, bemanning en de taken, ondersteund met scheepsgerechten. Stevige kost volgt de uiteenlopende scheepstypen van de Rijksrederij, van betonning- en meetvaartuigen zoals Terschelling, Rotterdam en Zirfaea tot handhavings- en kustwachtpatrouilleurs als Zeearend, Visarend en Barend Biesheuvel, en laat zien hoe hun inzetgebieden en taken de dagelijkse routines aan boord bepalen. De verhalen ademen het ritme van deze vloot van ruim honderd vaartuigen, waarin markeerschip, meetboot en patrouilleschip elk onder verschillende omstandigheden opereren op Noordzee, Wadden en binnenwateren, met thuishavens variërend van Den Helder en Scheveningen tot Vlissingen en Terschelling West. In zeer goede staat.

35,00  *

inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten

Sofort versandfertig, Lieferzeit ca. 1-3 Werktage

  • P32859
  • k242
Zuletzt angesehen